Λένε για μας…

ΝΙΚΟΛΑΣ ΡΑΛΛΑΚΗΣ ( 9ο ΓΕΛ )

λευτερησ σταθησ

Θα ήθελα να ευχαριστήσω από την μεριά μου την ομάδα καθηγητών της Νέας Συμβολής που με βοήθησαν να πετύχω τον δύσκολό μου στόχο.
Από την Τρίτη Γυμνασίου, ο κύριος Βελισσάριος με παρότρυνε να εμβαθύνω στα μαθηματικά καθώς πίστεψε σε εμένα, πράγμα που μου έδωσε αυτοπεποίθηση για τις ικανότητες μου.
Η κυρία Γιοβανάκη και ο κύριος Καραγιάννης με το εκπληκτικό του χιούμορ, μου μετέφεραν τις απαραίτητες πληροφορίες ακούραστα στο κεφάλι μου και έκαναν ευχάριστο το μάθημα της έκθεσης, μάθημα που δεν συμπαθούσα και πολύ. Η βοήθεια τους σε συνδυασμό με της κυρίας Φίλιας, με ενίσχυσαν αρκετά στο μάθημα που αρχικά ήμουν αρκετά αδύναμος.
Ο κύριος Πετρομιχελάκης και η κυρία Κουλουμπού, με τις ολοκληρωμένες γνώσεις τους και την οξύνοια τους, αντιλαμβάνονταν άμεσα τις απορίες μου και τις έλυναν οριστικά. Η συμβολή όλων των μαθηματικών, είχε ως αποτέλεσμα να μην μου δημιουργηθεί κανένα γνωσιακό κένο το οποίο θα με δυσκόλευε καθώς προχώραγε η ύλη.
Ο κύριος Ελευθεριάδης ήταν αυτός που μου έλυσε το δίλημμά μου στην επιλογή πεδίου ανάμεσα στο 2ο και το 4ο και μου πρότεινε να στοχεύσω στις ανώτερες σχολές καθώς πίστεψε πολύ σε εμένα. Ως χημικός, έκανε το μάθημα της χημείας εύκολο, ευχάριστο και διασκεδαστικό.
Η κυρία Ταυριζέλου και ο κύριος Αγαλόπουλος μας έδωσαν υπεραρκετό υλικό, ασκήσεις για την προετοιμασία μας, με αποτέλεσμα όλα τα θέματα των εξετάσεων να είναι γνώριμα σε εμάς.
Τέλος, θα ήθελα να επισημάνω ότι η προετοιμασία μου στη Νέα Συμβολή και μόνο, χωρίς ιδιαίτερα μαθήματα, με ανέβασε σε ένα επίπεδο υψηλότερης δυσκολίας από αυτό των πανελληνίων.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΤΕΛΗΣ ( ST. PAUL )

λευτερησ σταθησ

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους καθηγητές και καθηγήτριες. Όχι μόνο σε αυτούς που δίδασκαν στην κατεύθυνση μου, αλλά και σε όλους τους υπόλοιπους που κατάφεραν να υπάρχει μια σχέση οικογένειας ανάμεσα μας και μετέτρεψαν το φροντιστήριο πέρα από χώρο μάθησης, σε χώρο συζήτησης και ξεκούρασης από την όλη πίεση. Και πάλι ευχαριστώ για όλη τη βοήθεια που προσφέρθηκε και εύχομαι επιτυχίες για τα χρόνια που ακολουθούν.

ΕΛΙΝΑ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ( 15ο ΓΕΛ )

λευτερησ σταθησ

Μιας και το ταξίδι αυτό έφτασε στο τέλος του θα ήθελα μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω όλους αυτούς τους ανθρώπους που με τη συμβολή τους το έκαναν ευχάριστο,ουσιωδες,αποτελεσματικό,ξεχωριστό! Ένα μεγάλο ευχαριστώ είναι ελάχιστο μπροστά στην αγάπη, τη βοήθεια και τη συνεργασία που είχα με αυτές τις αξιόλογες προσωπικότητες! Γι’ αυτό και κανείς δεν θα πρέπει να απορεί από που πηγάζουν όλες αυτές οι ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ, όλα αυτά τα ΧΑΜΟΓΕΛΑ όλες αυτές οι μοναδικές ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ! Νέα συμβολή, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

ΚΑΤΙΑ ΣΑΡΑΝΤΑΡΗ ( 1ο ΚΑΛ/ΛΗΣ )

λευτερησ σταθησ

Έχω να πω ότι όλη χρονιά και ειδικά όταν άρχισε να υπάρχει οικειότητα ότι με τους συμμαθητές και τους καθηγητές ήμασταν μια μεγάλη οικογένεια
Ο κάθε καθηγητής έχει την δική του προσωπικότητα …είναι Ένας κι ένας <3 Έχουν όλοι να δώσουν τόσα πολλά και είναι πρόθυμοι να το κάνουν στο 100% ! Και δεν είναι κανείς τέλειος γιατί είναι άνθρωποι ! Δεν είναι καθηγητές ρομπότ…δεν είναι ψυχροί …και για αυτό καταλαβαίνουν και τόσο πολύ τους μαθητές …αυτό νιώθω ! Το περιβάλλον λοιπόν είναι παρά τις πιέσεις που υπάρχουν , πολύ ευχάριστο και η όρεξη και η προθυμία των καθηγητών δίνουν κίνητρο σε όλους τους μαθητές που έχουν έναν στόχο , να κάνουν ότι μπορούν για να τον πετύχουν <3 Ωστόσο , ότι και να γίνει , άσχετα από το αποτέλεσμα , η ΣΥΜΒΟΛΗ των καθηγητών και ο τρόπος που αυτή γινόταν , ταίριαξε απόλυτα στον χαρακτήρα μου και στον τρόπο που λειτουργώ , ΣΥΜΒΑΛΛΟΝΤΑΣ έτσι , ώστε να δώσω και εγώ το καλύτερο μου εαυτό όλη τη χρονιά και να τελειώσω έχοντας ξεπεράσει τελικά τον εαυτό μου <3

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΒΟΛΙΚΑ ( ΙΩΝΙΔΕΙΟΣ )

λευτερησ σταθησ

Θα ήθελα και εγώ με τη σειρά μου να σας ευχαριστήσω για την πολύτιμη συμβολή σας στην επίτευξη του στόχου μου. Είμαι ιδιαίτερα ευγνώμων που μέσα σε αυτή τη δύσκολη και επίπονη διαδικασία έλαβα την απαραίτητη γνωστική και ψυχολογική βοήθεια από τους καθηγητές του φροντιστηρίου, ειδικά προς το κρίσιμο τέλος της χρονιάς. Σας ευχαριστώ πολύ για όλα!!

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΚΚΟΣ ( 1ο ΚΑΛ/ΛΗΣ)

λευτερησ σταθησ

Τα τελευταία τρία χρόνια το φροντιστήριο αυτό έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην επίτευξη των στόχων μου φέρνοντάς με σε επαφή με καθηγητές οι οποίοι πέρα από το γεγονός ότι είναι άψογοι εκπαιδευτικοί με εκπληκτική γνώση του αντικειμένου που διδάσκουν αποτελούν και υπέροχους ανθρώπους, ικανούς να εμπνεύσουν τον ειλικρινή σεβασμό και την εμπιστοσύνη των μαθητών όντας εγκάρδιοι και διαρκώς πρόθυμοι να μας βοηθήσουν ακόμα και να προσφέρουν χαμόγελα και στιγμές ανακούφισης με το χαρακτήρα τους μέσα στην αγχωτική καθημερινότητά μας. Θα ήθελα λοιπόν να ευχαριστήσω όλους αυτούς τους μοναδικούς ανθρώπους οι οποίοι μου συμπαραστάθηκαν τα τελευταία δύσκολα χρόνια και μου πρόσφεραν τα εφόδια με τα οποία κατέστη δυνατό να ανταπεξέλθω επιτυχώς στις αρχικές μου επιδιώξεις.

ΠΕΤΡΟΣ ΜΠΕΝΤΡΟΣ ( ΖΑΝΝΕΙΟ )

λευτερησ σταθησ

Ευχαριστώ πολύ την οικογένεια της Νέας Συμβολής αφού με βοήθησε να πετύχω τους στόχους μου, παρέχοντας μου στήριξη, βοήθεια και γνώση . Έτσι δεν μου προσφέρατε μόνο τα απαραίτητα θεμέλια και τις βάσεις για την εισαγωγή μου στην τριτοβάθμια εκπαίδευση αλλά μου παρείχατε στήριξη και με κατευθύνατε ώστε να πάρω τις κατάλληλες αποφάσεις κάνοντας τον άθλο της τρίτης λυκείου όσο πιο ανώδυνος και διασκεδαστικός γινόταν. Η Νέα Συμβολή είναι ένα αξέχαστο κομμάτι της ακαδημαϊκής μου σταδιοδρομίας πράγμα που το καθιστά ένα από τα καλύτερα φροντιστήρια στον Πειραιά.

ΕΛΕΟΝΩΡΑ ΚΟΠΑΝΙΔΗ ( 8ο ΓΕΛ )

λευτερησ σταθησ

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους για όλα!!!! Η χρονιά που πέρασε, αν και δύσκολη, θα μου μείνει αξέχαστη. Αγαπημένοι μου καθηγητές σας ευχαριστώ για τις γνώσεις που μου δώσατε και για τη ψυχολογική υποστήριξη που μου προσφέρατε όλους αυτούς τους ατελείωτους μήνες! Δεν ξέρω ποιο θα είναι το αποτέλεσμα στο τέλος του Αυγούστου και δεν με ενδιαφέρει γιατί είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη από τον εαυτό μου. Θεωρώ ότι τα έδωσα όλα και αυτό το πέτυχα χάρη σε εσάς! Θα μου λείψετε πάρα πολύ ΟΛΟΙ!!!!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΑΛΜΗΡΑΣ ( 9ο ΓΕΛ )

λευτερησ σταθησ

Πιστεύω είναι από τις λίγες ώρες διαβάσματος/μαθήματος που δεν δυσανασχετείς. Οι καθηγητές είναι πάνω από όλα καλοί άνθρωποι, σε κάνουν να τους νιώθεις οικογένεια σου και οφείλω να τους πω ένα μεγάλο ευχαριστώ που ίσως τους αδικεί γιατί δεν θα είναι αρκετά «μεγάλο». Ήταν 3 χρονιά που πέρασαν γρήγορα. Το μάθημα ήταν ευχάριστο και βιωματικό αλλά πάνω από όλα είχε ως κέντρο τον μαθητή και όχι τον δάσκαλο. Δεν θα ευχηθώ καλές επιτυχίες, γιατί τις θεωρώ δεδομένες.

ΚΑΤΣΗ ΝΕΦΕΛΗ ( ΙΩΝΙΔΕΙΟΣ )
ΝΟΜΙΚΗ ΑΘΗΝΑΣ

κατση

Για μια απαιτητική χρονιά όπως η φετινή εκτός από τη μελέτη κι τη σκληρή προσπάθεια απαραίτητη είναι η υποστήριξη κι η βοήθεια από ανθρώπους που ξέρουν κι μπορούν να στην προσφέρουν με τον πιο σωστό τρόπο .Στη Νέα Συμβολή γνώρισα ανθρώπους που πίστεψαν σε μένα κι έκαναν κι μένα να πιστέψω στον εαυτό μου με στήριξαν με βοήθησα να διορθώσω τα λάθη μου κι τελικά να επιτύχω τον στόχο παρά την κούραση ήταν για μένα μια σημαντική εμπειρία γιατί συναναστράφηκα με ανθρώπους που εκτός από τα αρχαία κι τα λατινικά μου έδειξαν πως να επιμένω κι να προσπαθώ για αυτό που θέλω. σας ευχαριστώ όλους !!!πολύ!

ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΑΜΙΟΣ ( ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ )
ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΠΑ.ΠΕΙ.

σαμιος

`Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κύριο Πετρομιχελάκη μαζί με την κυρία Κουλουμπού και τον κύριο Βελισσάριο που με τις γνώσεις τους και την ζωντάνια τους με κάνανε να αγαπήσω τα μαθηματικά.
`Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ.Κατσάτο και τον κ.Μαράτο που φροντίσανε ιδιαίτερα να μην μας ξεφύγει το παραμικρό στα μαθήματα και μας χάρισαν ενδιαφέρουσες συζητήσεις στα διαλλείματα.
`Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Τιτανομέγιστο κ.Βαγγέλη που μετέτρεπε την βαρετή για μένα έκθεση σε ένα πολύ ενδιαφέρον μάθημα που με έκανε να ανυπομονώ για το επόμενο.
`Και τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στην αγαπητή κ.Φίλια που άκουγε πάντα ότι τις λέγαμε και ήταν εκεί οποιαδήποτε ώρα την χρειαζόμασταν.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ λοιπόν!

ΓΛΑΒΑ ΚΛΑΙΡΗ ( ΙΩΝΙΔΕΙΟΣ )
ΝΟΜΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

γλαβα

Μετά τη δικαίωση της προσωπικής προσπάθειας και την επίτευξη των στόχων, η ευγνωμοσύνη προς τους καθηγητές είναι μεγάλη. Στους ανθρώπους της Νέας Συμβολής δεν οφείλεται μόνο η μετάδοση της γνώσης και η οργάνωση της μελέτης. Οι δάσκαλοι μας εκεί παρέχουν διαρκή στήριξη σε εμάς τους μαθητές, που διανύουμε την απαιτητική περίοδο των Πανελλαδικών, καθώς φροντίζουν να μας ανεβάζουν το ηθικό καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς με στόχο να μας κάνουν να πιστέψουμε πρώτα από όλα στον εαυτό μας και τις δυνατότητες που έχουμε. Ο τρόπος που συμπεριφέρονται σε κάθε παιδί χωριστά βοηθώντας το με υπομονή και χαμόγελο να ξεπεράσει τις δυσκολίες του και το γεγονός ότι γνωρίζουν πολύ καλά το αντικείμενο τους τους κάνει ξεχωριστούς. Ένα τεράστιο “Ευχαριστώ”, λοιπόν, στους ανθρώπους της Νέας Συμβολής που με βοήθησαν να ξεπεράσω κάθε εμπόδιο και που πίστεψαν σε μένα κι έτσι, χάρη σε αυτούς πέτυχα τον στόχο μου!

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΗΤΤΑΣ ( ΡΕΝΤΗ )
ΦΥΣΙΚΟ ΚΡΗΤΗΣ

ΒΗΤΤΑΣ

Νέα Συμβολή.Αναμφισβητητα η δεύτερη οικογένεια μου με θρυλικούς καθηγητές οι οποίοι Όχι μόνο συνέβαλαν στην επιτυχία μου στις πανελλαδικές εξετάσεις αλλά ταυτόχρονα βοήθησαν σε τεράστιο βαθμό στη διαμόρφωση του χαρακτήρα μου.Παντα θα έχετε όλοι σας μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου.
Σας ευχαριστώ για όλα!

ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ( ΙΩΝΙΔΕΙΟΣ )
ΝΑΥΠΗΓΩΝ ΑΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ

κρητικος

Θα ηθελα με την σειρά μου να ευχαριστήσω απο τα βάθη της καρδιάς μου, τους ανθρώπους της Νεας Συμβολης. Τους ανθρωπους που ο καθένας με τον δικό του μοναδικό τροπο, σου εδινε την ασφάλεια, την αυτοπεποίθηση, την σιγουρια που χρειάζεσαι για να συνεχίσεις να προσπαθείς, να μην τα βαλεις κατω ώσπου να πετύχεις.
Και χωρις να θελω να πολυλογώ
Αισθάνομαι τυχερός που ειδικά αυτην την δύσκολη χρόνια την περάσαμε together
καθώς όπως μου είπατε..
the pain is temporary but the glory lasts forever…

ΛΙΝΑ ΒΑΣΤΑΡΔΗ ( ΙΩΝΙΔΕΙΟΣ )
ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

ΒΑΣΤΑΡΔΗ

Η χρονιά των Πανελληνίων είναι σίγουρα ένας δύσκολος και επίμοχθος δρόμος με πολλά εμπόδια. Ωστόσο κατάφερα να ξεπεράσω κάθε εμπόδιο που βρέθηκε μπροστά μου με τη βοήθεια των καθηγητών της Νέας Συμβολής που ήταν πάντα εκεί και με βοήθησαν να επιτύχω τον στόχο μου που ήταν η Αρχιτεκτονική. Η επιλογή του φροντιστηρίου ήταν σίγουρα η καλύτερη που έκανα διότι είχα μια δεύτερη οικογένεια να με στηρίζει και να με ενθαρρύνει καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς – συνοδοιπόροι μου μέχρι να κατακτήσω το όνειρο μου.

ΦΑΝΗΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ( 9ο ΓΕΛ )
ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΑ.ΠΕΙ.
παπανικολαου

Όταν τελείωσε η χρονιά αντί να χαίρομαι που η αποφοίτησή μου στέφθηκε με επιτυχία , στεναχωριόμουν που δε θα ξαναδώ αυτούς τους ανθρώπους καθώς είμαι σίγουρος ότι έχουν γίνει το δεύτερο σπίτι μου. Το άκρως οικογενειακό κλίμα και οι τεράστιες αγκαλιές των καθηγητών μας ήταν ένα επιπλέον κίνητρο για να αφοσιωθούμε στον αγώνα που έπρεπε να δώσουμε. Πέρα από όλα αυτά, στον επαγγελματικό τους τομέα είναι όλοι τους άψογοι και γνώστες της δουλειάς. Μας παρείχαν την απαραίτητη βοήθεια στο κυνήγι των στόχων μας αλλά και το κάτι παραπάνω. Θέλω να συμβουλέψω τους επόμενους υποψήφιους να εμπιστευτούν τυφλά τους καθηγητές και να είναι ήσυχοι διότι βρίσκονται στα καλύτερα χέρια.
Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδία μου όλους, είστε η καλύτερη ομάδα καθηγητών που μπορεί να συναντήσει κάποιος.

ΚΑΛΥΨΩ ΚΟΚΟΛΑΚΗ ( 7ο ΓΕΛ )
ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Α.Σ.Ο.Ε.Ε.

κοκολακη

Μπαίνοντας στο λύκειο ως μαθητές θέσαμε κάποιους στόχους. Σας ευχαριστώ που με βοηθήσατε να προσδιορίσω και να παλέψω για τους δικούς μου. Δε θα ξεχάσω ούτε τους καθηγητές ούτε τα τρία αυτά όμορφα χρόνια. Δε θα τα είχα καταφέρει χωρίς εσάς!!!

ΛΕΥΚΗ ΚΑΡΑΣΤΑΤΗΡΑ (9ο ΓΕΛ)
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ & ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

καραστατηρα

…Είναι μοναδικό το ότι σε κάθε μάθημα παρείχατε την αίσθηση της σιγουριάς και της ασφαλείας για να φτάσουμε στο τέλος να αποδώσουμε όσο καλύτερα γίνεται! Το σημαντικότερο όμως είναι ότι αγαπάτε πραγματικά αυτό που κάνετε και μας κάνατε και εμάς τελικά να το αγαπήσουμε μέσα από το μάθημά σας.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα μου λείψετε ! Σας ΥΠΕΡευχαριστώ για όλα και σας αγαπώ .

ΚΑΝΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ (ΡΑΛΛΕΙΟΣ)
ΔΙΕΘΝΩΝ & ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΠΑ.ΠΕΙ.

κανακακη

Αξέχαστα αυτά τα δύο χρόνια στη Νέα Συμβολή! Τι να πρωτοθυμηθείς! Είστε όλοι υπέροχοι και πολύ περισσότερο μοναδικοί! Χαίρομαι που σας γνώρισα! Σας ευχαριστώ πολύ που με την εμπειρία σας, την φιλία σας και την καθοδήγησή σας με βοηθήσατε να πετύχω το στόχο μου!… Σας ευχαριστώ και πάλι και να ξέρετε έχετε σημαντική θέση στην καρδιά μου!

ΕΦΗ ΔΡΟΥΓΚA – ( 1ο ΓΕΛ )
ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠ/ΣΕΩΝ ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ

δρουγκα
Όταν όλο το άγχος των Πανελλαδικών άρχισε να γίνεται ασήκωτο & άρχιζε η ψυχολογία να παίρνει την κάτω βόλτα είχα να θυμηθώ ένα πράγμα πως όλοι ήταν εκεί για να μας βοηθήσουν να πετύχουμε αυτό που επιθυμούσαμε! Ήταν εκεί ανά πάσα στιγμή να μας δώσουν κίνητρο & ενέργεια για να συνεχίσουμε σταθερά & να μην σταματήσουμε την προσπάθεια μας. Μαζί με όλη τη γνώση των υπέροχων αυτών καθηγητών & ανθρώπων, συν την πολύ θετική ενέργεια που μετέδιδαν στο καθένα μας, με το να βρίσκονται εκεί για τον καθένα ξεχωριστά, η ελπίδα μέσα μας για την επιτυχία μεγάλωνε καθημερινά.. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα μου λείψει η παρουσία τους, ήταν το καλύτερο δώρο που δέχθηκα ποτέ ως μαθήτρια!!

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΤΣΑΒΑΡΗ-  ( 1ο ΚΑΛΛΙΠΟΛΗΣ )
ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΑ

τσαβαρη

Για μένα επιτυχία σ’ αυτή την οικογένεια ήταν να κερδίσω μια θέση στην καρδιά αυτών των καθηγητών και έπειτα μια θέση σ’ ένα πανεπιστήμιο. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω που ήσασταν όλοι- ο καθένας με τον δικό του μοναδικό τρόπο-δίπλα μου στην προσπάθεια μου αυτή . Εύχομαι λοιπόν να συνεχίσετε να προσφέρετε ένα τόσο σημαντικό έργο στα παιδιά που σας εμπιστεύονται και να παραμείνετε στην κορυφή όπου και ανήκετε . Σας ευχαριστώ για όλα θα μου λείψετε ..!

ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΤΣΑΚΟΥ – ( 1ο  ΓΕΛ )     
ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΩΝ &ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΕΚΠΑ
τσακου
Η χρονιά των πανελλαδικών είναι απαιτητική για όλους! Όμως, όταν έχεις ανθρώπους που σε στηρίζουν, που προσπαθούν όσο μπορούν να κάνουν ευχάριστο το κλίμα και να σε προετοιμάσουν όσο το δυνατόν καλύτερα για τις εξετάσεις, τότε η χρονιά κυλάει πιο εύκολα! Ευχαριστώ Νέα Συμβολή για όλα! Όχι μόνο για τις γνώσεις, αλλά κυρίως για τις όμορφες στιγμές σε μια τόσο δύσκολη χρονιά! Ο κάθε καθηγητής είναι μοναδικός και ευχαριστώ καθένα τους για όσα μου πρόσφεραν…


ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΡΚΑΣ  ( 2o ΛΥΚΕΙΟ- ΘΕΤΙΚΗ)

ΒΑΡΚΑΣ

ΔYO XPONIA ΔHMIOYPΓIKA ΠOY ΘA MOY MEINOYN AΞEXAΣTA! AYTOI OI YΠEPOXOI KAΘHΓHTEΣ EINAI ΠΛEON ΓIA OΛOYΣ MAΣ H ΔEYTEPH OIKOΓENEIA MAΣ!

ΕΥΑ ΒΑΡΔΑΛΗ  (ST PAUL- ΘΕΤΙΚΗ)

ΒΑΡΔΑΛΗ

Να ξέρετε ότι σας αγαπώ όλους πάρα πολύ και είμαι πραγματικά ευγνώμων που ήμουν μέλος αυτής της οικογένειας. Γιατί ΕΜΕΙΣ, ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΥΜΟΛΗ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΚΟΣ (ΙΩΝΙΔΕΙΟΣ-ΤΕΧΝΟΛ/ΚΗ)

ΚΟΥΚΟΣ

…Θα θυμάμαι τα βλέμματα των καθηγητών μου. Αυτά τα βλέμματα ήταν τα καλύτερα από όλα, διότι ήταν αληθινά, από αληθινούς ανθρώπους. Από ανθρώπους που πίστεψαν σε εμένα. Από ανθρώπους που ήθελαν και θέλουν το καλύτερο για εμένα! Ήταν τα βλέμματα των καθηγητών μου…

ΖΕΦΗ ΖΕΡΒΟΥ (9ο ΛΥΚΕΙΟ-ΘΕΩΡΗΤΙΚΗ)

ΖΕΡΒΟΥ

Με έκαναν να νιώσω σιγουριά, ασφάλεια γιατί ήξερα ότι ήταν πάντα εκεί. Και θα είναι πάντα!

ΜΑΥΡΕΑ ΤΖΕΝΗ (ΠΕΡΑΜΑ–ΘΕΤΙΚΗ)

ΜΑΥΡΕΑ

Η νέα συμβολή έγινε για όλους εμάς το δεύτερο σπίτι μας. Ένας χώρος που σε αυτή τη δύσκολη περίοδο μας έδωσε μόνο όμορφες αναμνήσεις .Οι καθηγητές ήταν δίπλα μας σ όλες τις στιγμές, όμορφες και άσχημες, μας βοήθησαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Σας ευχαριστούμε όλους πολύ για αυτά που μας προσφέρατε!

ΔΗΜΗΤΡΑ ΠΛΑΚΑ (ST PAUL/ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ)

Πλάκα

Μα πάνω από όλα μου έμαθαν ότι ακόμα και οι πιο δύσκολες περίοδοι της ζωής σου γίνονται πιο εύκολες όταν έχεις δίπλα σου ανθρώπους που σε νοιάζονται και σε αγαπάνε πραγματικά! Σας ευχαριστώ για όλα, είστε ένα μέρος της ζωής μου που δεν θα ξεχάσω ποτέ και πάντα θα θυμάμαι με νοσταλγία…

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΟΡΦΟΠΟΥΛΟΣ (9ο ΛΥΚΕΙΟ- ΤΕΧΝ/ΚΗ)

Μορφόπουλος

 Παρόλο που οι εξετάσεις τέλειωσαν και ηρέμησα απ το άγχος θα μου λείψουν οι στιγμές που πέρασα μαζί σας

ΣΑΡΑΝΤΟΣ ΚΟΛΛΙΝΙΑΤΗΣ ( 2o ΛΥΚΕΙΟ-ΤΕΧΝ/ΚΗ)

ΚΟΛΛΙΝΙΑΤΗΣ

Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους πραγματικά για αυτά τα δυο υπέροχα χρόνια, συμμαθητές και καθηγητές!

ΦΟΙΒΟΣ ΔΙΑΚΟΥΜΑΚΟΣ ( 9ο ΛΥΚΕΙΟ-ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ )

ΔΙΑΚΟΥΜΑΚΟΣ

θα ήθελα και εγώ με την σειρά μου να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ σε αυτούς τους ανθρώπους οι όποιοι ήταν διπλά μου και με το παραπάνω τα τελευταία 2 χρόνια. Σε αυτό το φροντιστήριο γνώρισα αρκετά άτομα τα όποια δεν είναι απλώς φίλοι μου, αλλά τους θεωρώ πλέον οικογένεια μου.

ΝΙΚΟΣ ΓΚΙΝΗΣ (ΖΑΝΝΕΙΟ-ΤΕΧΝ/ΚΗ)

Γκίνης

Όμως δεν ήταν δίπλα μας μόνο ως καθηγητές αλλά περισσότερο ως άνθρωποι δικοί μας στους οποίους μπορούσες να εμπιστευτείς!

ΕΛΕΝΗ ΦΟΥΡΑΚΗ (7ο λυκειο-ΘΕΩΡΗΤΙΚΗ)

Φουράκη

Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ!!

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΑΡΑΝΤΟΥ (ΖΑΝΝΕΙΟ)

ΣΑΡΑΝΤΟΥ

Η συμβολή της “Νέας Συμβολής” ήταν καθοριστική! Ευχαριστώ για ΌΛΑ!

Βάιος Μάνος – Ιατρική Αθήνας

manos

Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά μέσα από την καρδιά μου όλους τους καθηγητές της Νέας Συμβολής . Γιατί από τη Β΄ Λυκείου στάθηκαν δίπλα μου προσφέροντας μου όχι μόνο τις επιστημονικές τους γνώσεις αλλά και την ψυχολογική υποστήριξη – εξίσου σημαντική – για να αντεπεξέλθω στις Πανελλαδικές εξετάσεις. Τα καλά τους λόγια μου έδωσαν πραγματική δύναμη να πιστέψω σε μένα και στις δυνατότητές μου και τελικά να πετύχω.
Να είστε όλοι καλά. Σας ευχαριστώ!!

Χαρά Αραμπατζή – Νομική Θράκης

arampatzi

Στη δύσκολη προσπάθεια μου ήμουν τυχερή που ήμουν μέσα σε ένα τόσο ευχάριστο και σωστό περιβάλλον .Στη νέα συμβολή είχα την ευκαιρία να γνωρίσω και να συνεργαστώ με υπέροχους καθηγητές και όχι μόνο αφού ήταν και φίλοι και πάνω από όλα άνθρωποι. Με τη βοήθεια τους έφερα εις πέρας το στόχο μου και έμαθα χρήσιμα πράγματα που δεν θα ξεχάσω και τους ευχαριστώ γι αυτό.

Ειρήνη Σταμπίρα – Νομική Αθήνας

stampira

Ευχαριστώ πολύ όλη την ομάδα της Νέας Συμβολής που συνέβαλαν στην επιτυχία μου!!!!! Με βοήθησαν να πραγματοποιήσω ένα όνειρο μου!!!!! Ο επαγγελματισμός συναντά την ανθρωπιά και το αποτέλεσμα είναι απλά μοναδικό!!!!!!! Γιατί ναι… Αν υπάρχουν τρεις λέξεις με τις οποίες θα μπορούσα να χαρακτηρίσω αυτή την σπουδαία ομάδα είναι τρεις: επαγγελματισμός ,στήριξη, αξιοπρέπεια !!!!!! Προσωπικά, ήταν δίπλα μου !!!! Όταν πήγαινα να πέσω, εκείνοι πάντοτε με βοηθούσαν να ξανά σηκωθώ !!!!!!! Είστε εξαιρετικοί, έχοντας στόχο την επιτυχία για τα παιδιά, με τα παιδιά…!!!!!!!

Μάνος Φιλτικάκης – Ναυτιλιακών Σπουδών Πειραιά

filtikakis

Μέσα από την καρδιά μου, σας ευχαριστώ για τη συμβολή σας στην προσπάθεια μου τα τελευταία δυο χρόνια και την πίστη σας σε εμένα. Με την πολύτιμη βοήθεια σας, κατάφερα να εισαχθώ στην πρώτη μου επιλογή, εκπληρώνοντας με αυτόν τον τρόπο ένα όνειρο ζωής!!

Σοφία Παπακωνσταντίνου – Ψυχολογία ΕΚΠΑ

papakonstantinou

Η Νέα Συμβολή αυτή τη δύσκολη χρονιά ήταν για όλους εμάς όχι μόνο ένα φροντιστήριο αλλά μια μεγάλη οικογένεια που μας στήριζε  στις δύσκολες στιγμές και μας ενθάρρυνε να συνεχίσουμε να προσπαθούμε και να μένουμε προσηλωμένοι στο στόχο μας. Γι’αυτό και είμαι πραγματικά ευγνώμων που είχα δίπλα μου τους καθηγητές της Ν.Συμβολής να με βοηθήσουν να πραγματοποιήσω το στόχο μου. Σας  ευχαριστώ πολύ  που ήσασταν  πάντα εκεί όταν σας χρειάστηκα και εύχομαι όλοι να έχουν πάντα δίπλα τους καθηγητές όπως είχα την τύχη να έχω στη Νέα Συμβολή.

Ιωάννα Μάζου – Νομική Αθηνών – St. Paul

mazou

Ένα ευχαριστώ μοιάζει πολύ μικρό μπροστά σ’ αυτά που πήρα εγώ από εσάς. Όσα ευχαριστώ κι αν πω ξανά και ξανά, είναι φτωχότερα από τα μαθήματα που μας χάρισε η Νέα Συμβολή. Μαθήματα που δεν εξασφάλισαν μόνο την επιτυχία στις Πανελλαδικές, αλλά θα μας υπενθυμίζουν για πολύ καιρό ακόμα ότι πάντα αξίζει να προσπαθείς για την επιτυχία στις εξετάσεις της κάθε μέρας, της κάθε απόφασης, της κάθε στιγμής. H Νέα Συμβολή είναι οι άνθρωποι της. Είναι αυτοί οι άνθρωποι που μ’ ένα τους χαμόγελο σε κάνουν να νιώθεις σιγουριά. Είναι εκείνοι που πιστεύουν σε σένα από την αρχή, αγωνίζονται μαζί σου, αγωνιούν πλάι σου, πάντα εκεί, ο καθένας με τον τρόπο του, προσμένουν να δουν εκείνη τη λάμψη στα μάτια σου στο τέλος του δρόμου. Είναι εκεί πριν. Είναι εκεί μετά. Μα, πάνω απ’ όλα, ξέρω ότι θα είναι πάντα κάπου μέσα μας για να μην ξεχνάμε ότι τα λάθη δεν είναι παρά μια απόδειξη ότι συνεχίζουμε να προσπαθούμε. Ευχαριστώ. Όχι μικρό. Όχι τυπικό. Ευχαριστώ. Αληθινό. Από καρδιάς. Και μια υπόσχεση. Ποτέ δε θα σταματήσουμε να προσπαθούμε. Αξίζει. Ούτε κι εσείς. Οι νέες επιτυχίες σας περιμένουν. Αξίζουν.

Σοφία Μπαρμπαγιάννη – Φαρμακευτική Αθηνών

ΜΠΑΡΜΠΑΓΙΑΝΝΗ

Η Γ’ Λυκείου σε αριθμούς για μένα, θα μπορούσε να περιλαμβάνει αυτά:

12 στυλό, 19 βιβλία, 70 ώρες την εβδομάδα σε σχολείο – φροντιστήριο – διάβασμα στο σπίτι, 75 ώρες διαγωνισμάτων στο φροντιστήριο, γύρω στις 580 σελίδες Α4 (μόνο για το φροντιστήριο) και 8 υπέροχους καθηγητές και ανθρώπους που όχι απλά φροντίζουν να μας προετοιμάσουν με τον καλύτερο τρόπο για τις εξετάσεις αλλά που ξέρουν, με τον αυθορμητισμό, το χιούμορ, τη ζεστασιά και τις ξεχωριστές προσωπικότητές τους, να κάνουν το μάθημα όχι μόνο ευχάριστο μα και επιθυμητό και εν τέλει αποδοτικό, ο καθένας με το δικό του ιδιαίτερο και μοναδικό τρόπο. Κι όχι μονάχα αυτά αλλά με τις συμβουλές, την ψυχολογική υποστήριξη, τις επιπλήξεις τους (όποτε χρειαζόταν) και γενικά το πραγματικό τους ενδιαφέρον ακόμα και μετά το τέλος των εξετάσεων – τις ώρες της απόφασης για τη συμπλήρωση του μηχανογραφικού – στάθηκαν σα δεύτερη οικογένεια σ’ αυτό τον απαιτητικό από κάθε άποψη χρόνο.

Τους εύχομαι να έχουν πάντα τη δύναμη να βοηθούν παιδιά με τον ίδιο τρόπο που βοήθησαν κι εμάς.

Η συμβολή τους στην επιτυχία μου δε μετριέται σε αριθμούς.

Μαρία Ψαρρού – Ψυχολογία Παντείου – 9ο Λύκειο

ψαρρου

Η τρίτη λυκείου… Μια χρονιά που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί δύσκολη, απαιτητική, με πολύ διάβασμα αλλά και πολύ άγχος! Μια προετοιμασία που ξεκίνησε απ’ τη δευτέρα λυκείου κι εμείς άμαθοι φοβόμασταν αυτό που ερχόταν. ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ακούγαμε και τρέμαμε τον άγνωστο αντίπαλο που ίσως μας στερούσε μια θέση στη σχολή της επιλογής μας! Είχαμε όμως στο πλευρό μας τον καλύτερο σύμμαχο που κατάφερε να νικήσει το άγχος μας, την ψυχολογική μας πολλές φορές κατάπτωση, τον πανικό, την απαισιοδοξία μας και τέλος να μας χαρίσει και μια θέση στη σχολή που θέλαμε και είχαμε επιλέξει! Κι ο σύμμαχος αυτός στον αγώνα μας ήσασταν εσείς! Οι καθηγητές της ΝΕΑΣ ΣΥΜΒΟΛΗΣ! Καθηγητές που σε αντίθεση με άλλους δε μας έβλεπαν σαν τα πιτσιρίκια που τους δημιουργούν πονοκέφαλο με τις απορίες και που έπρεπε να τα “ξεπετάξουν” για να ηρεμήσουν. Καθηγητές που δεν μας έβλεπαν σαν πελάτες, ώστε να μας χαϊδεύουν τ’ αυτιά και στην πραγματικότητα ν’ αδιαφορούν. ΗΣΑΣΤΑΝ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ-ΦΙΛΟΙ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ για όλους εμάς! Δε μας αφήσατε να πέσουμε, να παραιτηθούμε, να ηττηθούμε! Είστε στην κορυφή γιατί βοηθήσατε κι όλους εμάς να είμαστε εκεί! Πραγματικά αισθάνομαι υπερτυχερή που είχα δίπλα μου ανθρώπους σαν εσάς να με βοηθήσουν! Να συζητήσουν μαζί μου ότι με απασχολούσε σχετικό ή και όχι με μαθήματα! Είστε όλοι σας ένας προς έναν ξεχωριστοί άνθρωποι που αξίζετε πολλά και κυρίως την αγάπη και την ευγνωμοσύνη όλων των μαθητών σας. Αν μου έλεγαν να ξαναδώσω πανελλαδικές ίσως να μην άντεχα… Αν μου έλεγαν να σας ξαναέχω καθηγητές… Να κάνω άλλη μια χρονιά μάθημα μαζί σας, πιστέψτε με, δεν θα υπήρχε δεύτερη σκέψη! ΕΣΕΙΣ ΚΡΑΤΑΤΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΖΩΝΤΑΝΟ, ΤΟ ΜΑΘΗΤΗ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΕΝΕΡΓΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΥΠ’ ΑΤΜΟΝ! ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΧΑΡΙΖΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΑΣ ΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΧΑΡΙΣΑΤΕ ΚΑΙ Σ ΕΜΑΣ! ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΛΑΤΡΕΜΕΝΟΙ ΜΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ!!!

Ανδρέας Δουμάκης – Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής Διοίκησης – Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών – Ιωνίδειος

doum

Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για τη συμβολή σας στην εισαγωγή μου στην πρώτη μου επιλογή! Το μεράκι και το ευχάριστο κλίμα που επικρατούσε στο φροντιστήριο, συναρτήσει των άριστα επαγγελματικά καταρτισμένων καθηγητών μου ανέβαζε συνεχώς το ηθικό και την ψυχολογία μου.. Πριν 2 χρόνια κοιτούσα με τα ”κιάλια” το ΛΟΧΡΗ και πλέον βρίσκομαι καθημερινά στα αμφιθέατρα της ΑΣΟΕΕ…

Βίκυ Κωνσταντά – Παιδαγωγικό Αθήνας – Ζάννειο

ΒΙΚΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑ

Η επιτυχία μου στις πανελλαδικές εξετάσεις και η εκπλήρωση του στόχου μου να περάσω στο Παιδαγωγικό Αθήνας, οφείλεται σαφώς στο συστηματικό διάβασμα αλλά, ακρογωνιαίος λίθος στην προσπάθεια μου, υπήρξε η στήριξη και η καθοδήγηση των καθηγητών μου. Τους ευχαριστώ λοιπόν πολύ για την αμέριστη βοήθεια τους.

Μαρία Πλάκα – Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών Πειραιά – St. Paul

MARIA PLAKA

 Χωρίς τη Νέα Συμβολή δεν νομίζω πως θα είχα καταφέρει  το στόχο μου. Σε μια χρονιά τόσο δύσκολη και τόσο απαιτητική, όπως αυτή των πανελληνίων, είναι απαραίτητο να δουλεύεις με ανθρώπους που να κατανοούν τη κρισιμότητα της κατάστασης και να είναι δίπλα σου για οτιδήποτε χρειαστείς. Οι καθηγητές δεν μου πρoσέφεραν μόνο αυτά αλλά και πολλά ακόμη. Θα σας είμαι πάντα ευγνώμων. Εύχομαι να συνεχίσετε με όλο και περισσότερες επιτυχίες!

Αντώνης Στάθης – Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών Πειραιά – 9ο Λύκειο

αντωνησ σταθης

Η φοίτηση μου στη Νέα Συμβολή ήταν μία από τις καλύτερες εμπειρίες μου μέχρι τώρα.Οι καθηγητές πάντα φιλικοί μαζί μας επιμελήθηκαν για την πολύ καλή μόρφωση μας ώστε να είμαστε έτοιμοι να ανταπεξέλθουμε στις πανελλαδικές εξετάσεις κάνοντας μας ταυτοχρόνως να νιώθουμε άνετα με το χώρο και μαζί τους.Όλη τη χρονιά στάθηκαν δίπλα μας σε ότι χρειαστήκαμε και θα ήθελα να τους ευχαριστήσω πάρα πολύ για τις αξέχαστες αναμνήσεις και που με βοηθήσανε να περάσω στην πρώτη σχολή της επιλογής μου.

Λευτέρης Στάθης – Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών Πειραιά – 9ο Λύκειο

λευτερησ σταθησ

Νέα Συμβολή, θα ήθελα να σε ευχαριστήσω για την εισαγωγή μου στο Πανεπιστήμιο Πειραιά και για την υπόλοιπη φοιτητική ζωή που πρόκειται να ακολουθήσει.  Καταλυτικό ρόλο σε όλο αυτό, βέβαια, έπαιξαν οι καθηγητές που έκαναν μια τόσο καλή προετοιμασία και έδωσαν το 100%. Όμως εκτός από τις γνώσεις και τη προετοιμασία, μου προσέφεραν και κάτι άλλο εξίσου σημαντικό. Το περιβάλλον ήταν οικογενειακό και ένιωσα -και ακόμη νιώθω-  το φροντιστήριο σαν 2ο μου σπίτι και εσάς σαν οικογένεια μου, κάτι ανεκτίμητο. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΟΛΟΥΣ !