Ιστορίες Επιτυχίας

Θα ήθελα να ευχαριστήσω από την μεριά μου την ομάδα καθηγητών της Νέας Συμβολής που με βοήθησαν να πετύχω τον δύσκολό μου στόχο.
Από την Τρίτη Γυμνασίου, ο κύριος Βελισσάριος με παρότρυνε να εμβαθύνω στα μαθηματικά καθώς πίστεψε σε εμένα, πράγμα που μου έδωσε αυτοπεποίθηση για τις ικανότητες μου.
Η κυρία Γιοβανάκη και ο κύριος Καραγιάννης με το εκπληκτικό του χιούμορ, μου μετέφεραν τις απαραίτητες πληροφορίες ακούραστα στο κεφάλι μου και έκαναν ευχάριστο το μάθημα της έκθεσης, μάθημα που δεν συμπαθούσα και πολύ. Η βοήθεια τους σε συνδυασμό με της κυρίας Φίλιας, με ενίσχυσαν αρκετά στο μάθημα που αρχικά ήμουν αρκετά αδύναμος.
Ο κύριος Πετρομιχελάκης και η κυρία Κουλουμπού, με τις ολοκληρωμένες γνώσεις τους και την οξύνοια τους, αντιλαμβάνονταν άμεσα τις απορίες μου και τις έλυναν οριστικά. Η συμβολή όλων των μαθηματικών, είχε ως αποτέλεσμα να μην μου δημιουργηθεί κανένα γνωσιακό κένο το οποίο θα με δυσκόλευε καθώς προχώραγε η ύλη.
Ο κύριος Ελευθεριάδης ήταν αυτός που μου έλυσε το δίλημμά μου στην επιλογή πεδίου ανάμεσα στο 2ο και το 4ο και μου πρότεινε να στοχεύσω στις ανώτερες σχολές καθώς πίστεψε πολύ σε εμένα. Ως χημικός, έκανε το μάθημα της χημείας εύκολο, ευχάριστο και διασκεδαστικό.
Η κυρία Ταυριζέλου και ο κύριος Αγαλόπουλος μας έδωσαν υπεραρκετό υλικό, ασκήσεις για την προετοιμασία μας, με αποτέλεσμα όλα τα θέματα των εξετάσεων να είναι γνώριμα σε εμάς.
Τέλος, θα ήθελα να επισημάνω ότι η προετοιμασία μου στη Νέα Συμβολή και μόνο, χωρίς ιδιαίτερα μαθήματα, με ανέβασε σε ένα επίπεδο υψηλότερης δυσκολίας από αυτό των πανελληνίων.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

ΝΙΚΟΛΑΣ ΡΑΛΛΑΚΗΣ ( 9ο ΓΕΛ )

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ & ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ Ε.Μ.Π

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους καθηγητές και καθηγήτριες. Όχι μόνο σε αυτούς που δίδασκαν στην κατεύθυνση μου, αλλά και σε όλους τους υπόλοιπους που κατάφεραν να υπάρχει μια σχέση οικογένειας ανάμεσα μας και μετέτρεψαν το φροντιστήριο πέρα από χώρο μάθησης, σε χώρο συζήτησης και ξεκούρασης από την όλη πίεση. Και πάλι ευχαριστώ για όλη τη βοήθεια που προσφέρθηκε και εύχομαι επιτυχίες για τα χρόνια που ακολουθούν.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΤΕΛΗΣ ( ST. PAUL )

Μιας και το ταξίδι αυτό έφτασε στο τέλος του θα ήθελα μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω όλους αυτούς τους ανθρώπους που με τη συμβολή τους το έκαναν ευχάριστο,ουσιωδες,αποτελεσματικό,ξεχωριστό! Ένα μεγάλο ευχαριστώ είναι ελάχιστο μπροστά στην αγάπη, τη βοήθεια και τη συνεργασία που είχα με αυτές τις αξιόλογες προσωπικότητες! Γι’ αυτό και κανείς δεν θα πρέπει να απορεί από που πηγάζουν όλες αυτές οι ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ, όλα αυτά τα ΧΑΜΟΓΕΛΑ όλες αυτές οι μοναδικές ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ! Νέα συμβολή, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
ΕΛΙΝΑ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ( 15ο ΓΕΛ )

Έχω να πω ότι όλη χρονιά και ειδικά όταν άρχισε να υπάρχει οικειότητα ότι με τους συμμαθητές και τους καθηγητές ήμασταν μια μεγάλη οικογένεια. Ο κάθε καθηγητής έχει την δική του προσωπικότητα …είναι Ένας κι ένας <3 Έχουν όλοι να δώσουν τόσα πολλά και είναι πρόθυμοι να το κάνουν στο 100% ! Και δεν είναι κανείς τέλειος γιατί είναι άνθρωποι ! Δεν είναι καθηγητές ρομπότ…δεν είναι ψυχροί …και για αυτό καταλαβαίνουν και τόσο πολύ τους μαθητές …αυτό νιώθω ! Το περιβάλλον λοιπόν είναι παρά τις πιέσεις που υπάρχουν , πολύ ευχάριστο και η όρεξη και η προθυμία των καθηγητών δίνουν κίνητρο σε όλους τους μαθητές που έχουν έναν στόχο , να κάνουν ότι μπορούν για να τον πετύχουν <3 Ωστόσο , ότι και να γίνει , άσχετα από το αποτέλεσμα , η ΣΥΜΒΟΛΗ των καθηγητών και ο τρόπος που αυτή γινόταν , ταίριαξε απόλυτα στον χαρακτήρα μου και στον τρόπο που λειτουργώ , ΣΥΜΒΑΛΛΟΝΤΑΣ έτσι , ώστε να δώσω και εγώ το καλύτερο μου εαυτό όλη τη χρονιά και να τελειώσω έχοντας ξεπεράσει τελικά τον εαυτό μου <3

ΚΑΤΙΑ ΣΑΡΑΝΤΑΡΗ ( 1ο ΚΑΛ/ΛΗΣ )

Θα ήθελα και εγώ με τη σειρά μου να σας ευχαριστήσω για την πολύτιμη συμβολή σας στην επίτευξη του στόχου μου. Είμαι ιδιαίτερα ευγνώμων που μέσα σε αυτή τη δύσκολη και επίπονη διαδικασία έλαβα την απαραίτητη γνωστική και ψυχολογική βοήθεια από τους καθηγητές του φροντιστηρίου, ειδικά προς το κρίσιμο τέλος της χρονιάς. Σας ευχαριστώ πολύ για όλα!!

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΒΟΛΙΚΑ ( ΙΩΝΙΔΕΙΟΣ )

Τα τελευταία τρία χρόνια το φροντιστήριο αυτό έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην επίτευξη των στόχων μου φέρνοντάς με σε επαφή με καθηγητές οι οποίοι πέρα από το γεγονός ότι είναι άψογοι εκπαιδευτικοί με εκπληκτική γνώση του αντικειμένου που διδάσκουν αποτελούν και υπέροχους ανθρώπους, ικανούς να εμπνεύσουν τον ειλικρινή σεβασμό και την εμπιστοσύνη των μαθητών όντας εγκάρδιοι και διαρκώς πρόθυμοι να μας βοηθήσουν ακόμα και να προσφέρουν χαμόγελα και στιγμές ανακούφισης με το χαρακτήρα τους μέσα στην αγχωτική καθημερινότητά μας. Θα ήθελα λοιπόν να ευχαριστήσω όλους αυτούς τους μοναδικούς ανθρώπους οι οποίοι μου συμπαραστάθηκαν τα τελευταία δύσκολα χρόνια και μου πρόσφεραν τα εφόδια με τα οποία κατέστη δυνατό να ανταπεξέλθω επιτυχώς στις αρχικές μου επιδιώξεις.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΚΚΟΣ ( 1ο ΚΑΛ/ΛΗΣ)

ΔΙΕΘΝΩΝ & ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΠΑΝΤΕΙΟΣ

Ευχαριστώ πολύ την οικογένεια της Νέας Συμβολής αφού με βοήθησε να πετύχω τους στόχους μου, παρέχοντας μου στήριξη, βοήθεια και γνώση . Έτσι δεν μου προσφέρατε μόνο τα απαραίτητα θεμέλια και τις βάσεις για την εισαγωγή μου στην τριτοβάθμια εκπαίδευση αλλά μου παρείχατε στήριξη και με κατευθύνατε ώστε να πάρω τις κατάλληλες αποφάσεις κάνοντας τον άθλο της τρίτης λυκείου όσο πιο ανώδυνος και διασκεδαστικός γινόταν. Η Νέα Συμβολή είναι ένα αξέχαστο κομμάτι της ακαδημαϊκής μου σταδιοδρομίας πράγμα που το καθιστά ένα από τα καλύτερα φροντιστήρια στον Πειραιά.

ΠΕΤΡΟΣ ΜΠΕΝΤΡΟΣ ( ΖΑΝΝΕΙΟ )

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους για όλα!!!! Η χρονιά που πέρασε, αν και δύσκολη, θα μου μείνει αξέχαστη. Αγαπημένοι μου καθηγητές σας ευχαριστώ για τις γνώσεις που μου δώσατε και για τη ψυχολογική υποστήριξη που μου προσφέρατε όλους αυτούς τους ατελείωτους μήνες! Δεν ξέρω ποιο θα είναι το αποτέλεσμα στο τέλος του Αυγούστου και δεν με ενδιαφέρει γιατί είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη από τον εαυτό μου. Θεωρώ ότι τα έδωσα όλα και αυτό το πέτυχα χάρη σε εσάς! Θα μου λείψετε πάρα πολύ ΟΛΟΙ!!!!

ΕΛΕΟΝΩΡΑ ΚΟΠΑΝΙΔΗ ( 8ο ΓΕΛ )

Πιστεύω είναι από τις λίγες ώρες διαβάσματος/μαθήματος που δεν δυσανασχετείς. Οι καθηγητές είναι πάνω από όλα καλοί άνθρωποι, σε κάνουν να τους νιώθεις οικογένεια σου και οφείλω να τους πω ένα μεγάλο ευχαριστώ που ίσως τους αδικεί γιατί δεν θα είναι αρκετά «μεγάλο». Ήταν 3 χρονιά που πέρασαν γρήγορα. Το μάθημα ήταν ευχάριστο και βιωματικό αλλά πάνω από όλα είχε ως κέντρο τον μαθητή και όχι τον δάσκαλο. Δεν θα ευχηθώ καλές επιτυχίες, γιατί τις θεωρώ δεδομένες.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΑΛΜΗΡΑΣ ( 9ο ΓΕΛ )

Για μια απαιτητική χρονιά όπως η φετινή εκτός από τη μελέτη κι τη σκληρή προσπάθεια απαραίτητη είναι η υποστήριξη κι η βοήθεια από ανθρώπους που ξέρουν κι μπορούν να στην προσφέρουν με τον πιο σωστό τρόπο .Στη Νέα Συμβολή γνώρισα ανθρώπους που πίστεψαν σε μένα κι έκαναν κι μένα να πιστέψω στον εαυτό μου με στήριξαν με βοήθησα να διορθώσω τα λάθη μου κι τελικά να επιτύχω τον στόχο παρά την κούραση ήταν για μένα μια σημαντική εμπειρία γιατί συναναστράφηκα με ανθρώπους που εκτός από τα αρχαία κι τα λατινικά μου έδειξαν πως να επιμένω κι να προσπαθώ για αυτό που θέλω. σας ευχαριστώ όλους !!!πολύ!

ΚΑΤΣΗ ΝΕΦΕΛΗ ( ΙΩΝΙΔΕΙΟΣ )

ΝΟΜΙΚΗ ΑΘΗΝΑΣ

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κύριο Πετρομιχελάκη μαζί με την κυρία Κουλουμπού και τον κύριο Βελισσάριο που με τις γνώσεις τους και την ζωντάνια τους με κάνανε να αγαπήσω τα μαθηματικά.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ.Κατσάτο και τον κ.Μαράτο που φροντίσανε ιδιαίτερα να μην μας ξεφύγει το παραμικρό στα μαθήματα και μας χάρισαν ενδιαφέρουσες συζητήσεις στα διαλλείματα.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Τιτανομέγιστο κ.Βαγγέλη που μετέτρεπε την βαρετή για μένα έκθεση σε ένα πολύ ενδιαφέρον μάθημα που με έκανε να ανυπομονώ για το επόμενο.
Και τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στην αγαπητή κ.Φίλια που άκουγε πάντα ότι τις λέγαμε και ήταν εκεί οποιαδήποτε ώρα την χρειαζόμασταν.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ λοιπόν!

ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΑΜΙΟΣ ( ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ )

ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΠΑ.ΠΕΙ.

Μετά τη δικαίωση της προσωπικής προσπάθειας και την επίτευξη των στόχων, η ευγνωμοσύνη προς τους καθηγητές είναι μεγάλη. Στους ανθρώπους της Νέας Συμβολής δεν οφείλεται μόνο η μετάδοση της γνώσης και η οργάνωση της μελέτης. Οι δάσκαλοι μας εκεί παρέχουν διαρκή στήριξη σε εμάς τους μαθητές, που διανύουμε την απαιτητική περίοδο των Πανελλαδικών, καθώς φροντίζουν να μας ανεβάζουν το ηθικό καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς με στόχο να μας κάνουν να πιστέψουμε πρώτα από όλα στον εαυτό μας και τις δυνατότητες που έχουμε. Ο τρόπος που συμπεριφέρονται σε κάθε παιδί χωριστά βοηθώντας το με υπομονή και χαμόγελο να ξεπεράσει τις δυσκολίες του και το γεγονός ότι γνωρίζουν πολύ καλά το αντικείμενο τους τους κάνει ξεχωριστούς. Ένα τεράστιο “Ευχαριστώ”, λοιπόν, στους ανθρώπους της Νέας Συμβολής που με βοήθησαν να ξεπεράσω κάθε εμπόδιο και που πίστεψαν σε μένα κι έτσι, χάρη σε αυτούς πέτυχα τον στόχο μου!

ΓΛΑΒΑ ΚΛΑΙΡΗ ( ΙΩΝΙΔΕΙΟΣ )

ΝΟΜΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Νέα Συμβολή.Αναμφισβητητα η δεύτερη οικογένεια μου με θρυλικούς καθηγητές οι οποίοι Όχι μόνο συνέβαλαν στην επιτυχία μου στις πανελλαδικές εξετάσεις αλλά ταυτόχρονα βοήθησαν σε τεράστιο βαθμό στη διαμόρφωση του χαρακτήρα μου.Παντα θα έχετε όλοι σας μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου.
Σας ευχαριστώ για όλα!

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΗΤΤΑΣ ( ΡΕΝΤΗ )

ΦΥΣΙΚΟ ΚΡΗΤΗΣ

Θα ηθελα με την σειρά μου να ευχαριστήσω απο τα βάθη της καρδιάς μου, τους ανθρώπους της Νεας Συμβολης. Τους ανθρωπους που ο καθένας με τον δικό του μοναδικό τροπο, σου εδινε την ασφάλεια, την αυτοπεποίθηση, την σιγουρια που χρειάζεσαι για να συνεχίσεις να προσπαθείς, να μην τα βαλεις κατω ώσπου να πετύχεις.
Και χωρις να θελω να πολυλογώ
Αισθάνομαι τυχερός που ειδικά αυτην την δύσκολη χρόνια την περάσαμε together
καθώς όπως μου είπατε..
the pain is temporary but the glory lasts forever…

ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ( ΙΩΝΙΔΕΙΟΣ )

ΝΑΥΠΗΓΩΝ ΑΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ

Η χρονιά των Πανελληνίων είναι σίγουρα ένας δύσκολος και επίμοχθος δρόμος με πολλά εμπόδια. Ωστόσο κατάφερα να ξεπεράσω κάθε εμπόδιο που βρέθηκε μπροστά μου με τη βοήθεια των καθηγητών της Νέας Συμβολής που ήταν πάντα εκεί και με βοήθησαν να επιτύχω τον στόχο μου που ήταν η Αρχιτεκτονική. Η επιλογή του φροντιστηρίου ήταν σίγουρα η καλύτερη που έκανα διότι είχα μια δεύτερη οικογένεια να με στηρίζει και να με ενθαρρύνει καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς – συνοδοιπόροι μου μέχρι να κατακτήσω το όνειρο μου.

ΛΙΝΑ ΒΑΣΤΑΡΔΗ ( ΙΩΝΙΔΕΙΟΣ )

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Όταν τελείωσε η χρονιά αντί να χαίρομαι που η αποφοίτησή μου στέφθηκε με επιτυχία , στεναχωριόμουν που δε θα ξαναδώ αυτούς τους ανθρώπους καθώς είμαι σίγουρος ότι έχουν γίνει το δεύτερο σπίτι μου. Το άκρως οικογενειακό κλίμα και οι τεράστιες αγκαλιές των καθηγητών μας ήταν ένα επιπλέον κίνητρο για να αφοσιωθούμε στον αγώνα που έπρεπε να δώσουμε. Πέρα από όλα αυτά, στον επαγγελματικό τους τομέα είναι όλοι τους άψογοι και γνώστες της δουλειάς. Μας παρείχαν την απαραίτητη βοήθεια στο κυνήγι των στόχων μας αλλά και το κάτι παραπάνω. Θέλω να συμβουλέψω τους επόμενους υποψήφιους να εμπιστευτούν τυφλά τους καθηγητές και να είναι ήσυχοι διότι βρίσκονται στα καλύτερα χέρια.
Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδία μου όλους, είστε η καλύτερη ομάδα καθηγητών που μπορεί να συναντήσει κάποιος.

ΦΑΝΗΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ( 9ο ΓΕΛ )

ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΑ.ΠΕΙ.

Μπαίνοντας στο λύκειο ως μαθητές θέσαμε κάποιους στόχους. Σας ευχαριστώ που με βοηθήσατε να προσδιορίσω και να παλέψω για τους δικούς μου. Δε θα ξεχάσω ούτε τους καθηγητές ούτε τα τρία αυτά όμορφα χρόνια. Δε θα τα είχα καταφέρει χωρίς εσάς!!!

ΚΑΛΥΨΩ ΚΟΚΟΛΑΚΗ ( 7ο ΓΕΛ )

ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Α.Σ.Ο.Ε.Ε.

…Είναι μοναδικό το ότι σε κάθε μάθημα παρείχατε την αίσθηση της σιγουριάς και της ασφαλείας για να φτάσουμε στο τέλος να αποδώσουμε όσο καλύτερα γίνεται! Το σημαντικότερο όμως είναι ότι αγαπάτε πραγματικά αυτό που κάνετε και μας κάνατε και εμάς τελικά να το αγαπήσουμε μέσα από το μάθημά σας.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα μου λείψετε ! Σας ΥΠΕΡευχαριστώ για όλα και σας αγαπώ.

ΛΕΥΚΗ ΚΑΡΑΣΤΑΤΗΡΑ (9ο ΓΕΛ)

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ & ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

Αξέχαστα αυτά τα δύο χρόνια στη Νέα Συμβολή! Τι να πρωτοθυμηθείς! Είστε όλοι υπέροχοι και πολύ περισσότερο μοναδικοί! Χαίρομαι που σας γνώρισα! Σας ευχαριστώ πολύ που με την εμπειρία σας, την φιλία σας και την καθοδήγησή σας με βοηθήσατε να πετύχω το στόχο μου!… Σας ευχαριστώ και πάλι και να ξέρετε έχετε σημαντική θέση στην καρδιά μου!

ΚΑΝΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ (ΡΑΛΛΕΙΟΣ)

ΔΙΕΘΝΩΝ & ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΠΑ.ΠΕΙ.

Όταν όλο το άγχος των Πανελλαδικών άρχισε να γίνεται ασήκωτο & άρχιζε η ψυχολογία να παίρνει την κάτω βόλτα είχα να θυμηθώ ένα πράγμα πως όλοι ήταν εκεί για να μας βοηθήσουν να πετύχουμε αυτό που επιθυμούσαμε! Ήταν εκεί ανά πάσα στιγμή να μας δώσουν κίνητρο & ενέργεια για να συνεχίσουμε σταθερά & να μην σταματήσουμε την προσπάθεια μας. Μαζί με όλη τη γνώση των υπέροχων αυτών καθηγητών & ανθρώπων, συν την πολύ θετική ενέργεια που μετέδιδαν στο καθένα μας, με το να βρίσκονται εκεί για τον καθένα ξεχωριστά, η ελπίδα μέσα μας για την επιτυχία μεγάλωνε καθημερινά.. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα μου λείψει η παρουσία τους, ήταν το καλύτερο δώρο που δέχθηκα ποτέ ως μαθήτρια!!

ΕΦΗ ΔΡΟΥΓΚA ( 1ο ΓΕΛ )

ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠ/ΣΕΩΝ ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ

Για μένα επιτυχία σ’ αυτή την οικογένεια ήταν να κερδίσω μια θέση στην καρδιά αυτών των καθηγητών και έπειτα μια θέση σ’ ένα πανεπιστήμιο. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω που ήσασταν όλοι- ο καθένας με τον δικό του μοναδικό τρόπο-δίπλα μου στην προσπάθεια μου αυτή . Εύχομαι λοιπόν να συνεχίσετε να προσφέρετε ένα τόσο σημαντικό έργο στα παιδιά που σας εμπιστεύονται και να παραμείνετε στην κορυφή όπου και ανήκετε . Σας ευχαριστώ για όλα θα μου λείψετε ..!

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΤΣΑΒΑΡΗ ( 1ο ΚΑΛΛΙΠΟΛΗΣ )

ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Η χρονιά των πανελλαδικών είναι απαιτητική για όλους! Όμως, όταν έχεις ανθρώπους που σε στηρίζουν, που προσπαθούν όσο μπορούν να κάνουν ευχάριστο το κλίμα και να σε προετοιμάσουν όσο το δυνατόν καλύτερα για τις εξετάσεις, τότε η χρονιά κυλάει πιο εύκολα! Ευχαριστώ Νέα Συμβολή για όλα! Όχι μόνο για τις γνώσεις, αλλά κυρίως για τις όμορφες στιγμές σε μια τόσο δύσκολη χρονιά! Ο κάθε καθηγητής είναι μοναδικός και ευχαριστώ καθένα τους για όσα μου πρόσφεραν…

ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΤΣΑΚΟΥ ( 1ο ΓΕΛ )

ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΩΝ &ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΕΚΠΑ