Θερινή Προετοιμασία

Η αναγκαιότητα της θερινής προετοιμασίας για τους υποψήφιους των Πανελλαδικών του 2024 είναι εκ των ων ουκ άνευ για την εισαγωγή τους στα Πανεπιστήμια. Ας μην εθελοτυφλούμε. Ο/Η εν δυνάμει φοιτητής/-τρια δεν γίνεται να «κλείσει» τα βιβλία 3 μήνες το καλοκαίρι.

Στην Νέα Συμβολή καλύπτουμε με δυναμικούς ρυθμούς σημαντικό μέρος της εξεταστέας ύλης σε κάθε πανελλαδικά εξεταζόμενο μάθημα. Παράλληλα, στο θερινό συνεχίζουμε τόσα τα τεστ ελέγχου εμπέδωσης της ύλης όσο και τα 3ωρα διαγωνίσματα προσομοίωσης. Και βέβαια είναι η καταλληλότερη περίοδος για να μετέχουν συστηματικά οι μαθητές στο Π.Υ.Ε. που αναπτύσσουν την αυτενέργειά τους στην επίλυση ασκήσεων με την καθοδήγηση εκπαιδευτικού.

Για τους μαθητές που τον Σεπτέμβρη θα φοιτήσουν στην Α΄και Β λυκείου, στην θερινή περίοδο αναλαμβάνουμε τη θωράκιση του γνωστικού υπόβαθρου των παιδιών, για να συνεχίσουν στην επόμενη τάξη χωρίς τα βαρίδια των «κενών». Την ίδια στιγμή στοχεύουμε στο να εμφυσήσουμε στα παιδιά την ψυχολογία και την κουλτούρα του υποψηφίου πανελλαδικών. Να βάλουν στόχο και να ξεκινήσουν με μεθοδικότητα, αυτοπεποίθηση και ψυχραιμία να «χτίζουν» τη δυναμική τους.

 

Δείτε τα προγράμματα μας

Γ’ Λυκείου

Β’ Λυκείου

Α’ Λυκείου